Linssit

Silmälaseja käytetään monesta syystä: näöntarkkuuden parantamiseen, tuottamaan tarkka näköhavainto eri katseluetäisyyksiltä, näkemisen miellyttävyyden lisäämiseen, suojaamaan silmiä, muodin vuoksi, kaukolaseina, lähilaseina, harrastuslaseina, työlaseina tai osana pukeutumista.

Yksi silmälasipari ei välttämättä riitä kaikkiin näkemisen tarpeisiin; voidaan tarvita useammat silmälasit. Silmälaseihin on saatavissa monia linssivaihtoehtoja. Linssien materiaali voi olla lasia tai muovia ja linsseihin voidaan laittaa erilaisia pinnoitteita. Linssejä ja kehyksiä on monen hintaisia; kallein ei välttämättä ole tarpeellisin. Aina ei ole helppo valita.

Keskustelu optikon kanssa näkemiseen liittyvistä toiveista ja tarpeista, lasien käyttöolosuhteista, aiemmista kokemuksista, työstä ja harrastuksista auttaa löytämään parhaimman ja näkömukavuuden kannalta miellyttävimmän ratkaisun. Varsinkin silloin kun taittovirhe vaatii kaukonäön korjaamista ja aikuisnäkö edellyttää lähilaseja, yksilöllisten näkötarpeiden selvittäminen on erittäin tärkeää.

Opti-Silmä

Pakkahuoneenkatu 18
90100 Oulu
Puh. 08 311 4906
info@optisilma.fi
www.optisilma.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 9.30–17.30
La 10.00–14.00

Suomen yrittäjät Opti-Silmä Suomalaista Palvelua Näköasiantuntija

Suosittele meitä

Facebook Twitter 29Jaa